"1984" nadchodzi szybciej niż się można było spodziewać.
Aktualizowanie cen stacji - do ludzi jeźdzących po KRAKOWIE
Zwiń
X
-
Aktualizowanie cen stacji - do ludzi jeźdzących po KRAKOWIE
Witam
Słuchajcie każdy kto trochę się orientuje w ekonomii wie, że najlepszym sposobem na walkę z drogim towarem jest zdrowa KONKURENCJA.
Dlatego mam do Was prośbę. Na pewno codziennie jeżdżąc do pracy czy szkoły mijacie mnóstwo stacji, zróbcie zdjęcie komórką jakie są ceny i wprowadzajcie na stronę http://www.dobaku.pl
Na prawdę warto, bo różnice w cenach dochodzą nawet do 10 gr na litrze a to przy pełnym baku już kilka złotych.
Aby móc wprowadzać ceny w tym serwisie wystarczy napisać, którą stację chcecie aktualizować na adres [email protected] zrobią Wam panel do aktualizacji.
Jeżeli prowadzicie firmę to za codzienne aktualizowanie można się reklamować na stronie serwisu.
PS nie jestem właścicielem tego serwisu ani nie mam nic z niego po prostu sam aktualizuje dwie stacje
Pomyślcie o tym.Skoda Octavia Tour MORE 1.6 TWIN POWER
Yamaha FZ6 s2 Fazer ABS
-
-
Zamieszczone przez mlacNa prawdę warto, bo różnice w cenach dochodzą nawet do 10 gr na litrze a to przy pełnym baku już kilka złotych.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Ja sobie czasem lookam i wpisuję na www.stacjebenzynowe.pl A cały styczeń i luty i tak tankowałem na shellu, bo jest taki shell w Łodzi przy Politechniki co ma raptem 3-4 grosze różnicy niż Neste, a w dodatki miałem sporo kuponów z Lidla więc każdy literek 15 groszy w dół
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mlacszkoda, 20 pln na miesiąc to 240 pln na rok więc dla mnie to jest już coś.
4 baki to jest 3000km jeżdżąc tylko po mieście :idea:
chodzi mi tylko o to, że warto dokładnie sobie wszystko policzyć, żeby się nie łudzić bo czasem po prostu szkoda zachodu.
zależy ile kto jeździ.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Oczywiście, że macie racje. Nie ma sensu jeździć specjalnie po to żeby zatankować.
Ale jak wiem, że któraś stacja ma tanie paliwo to jak jadę w pobliże coś załatwić to tankuje.
Poza tym nie kapujecie, że jak są podawane ceny to ludzie po prostu nie tankują i stacja obniża marżę. To tyle ode mnie.
PozdrawiamSkoda Octavia Tour MORE 1.6 TWIN POWER
Yamaha FZ6 s2 Fazer ABS
Komentarz
-
Komentarz